Заплашиха с убийство президента Радев Полицаи от Криминалния сектор на ОДМВР-Бургас

...
Заплашиха с убийство президента Радев Полицаи от Криминалния сектор на ОДМВР-Бургас
Коментари Харесай

Извънредно! Психопат заплаши с убийство президента Радев. Задържаха го в Бургас за 15 минути

Заплашиха с ликвидиране президента Радев
 

Полицаи от Криминалния бранш на ОДМВР-Бургас са работили стремително след получен сигнал от спецслужбите, че против президента Румен Радев е отправена опасност за живота му по телефона, написа Флагман.

Терористът е бил локализиран за по-малко от 15 минути – към 18 часа на 29 декември т.г. в Бургас.

Полицаите са били с неузнаваем бял лек автомобил в региона на Морска гара и безусловно за няколко минути са съумели да доближат до източника на опасността.

Човекът се е намирал в помещение, принадлежащо на Яхт клуб „ Порт Бургас ”. То се намира съвсем до Фарът – в най-отдалечената пристанищна част, която е и под защита от надзирател, защото наоколо се намира граничния морски пункт на Европейски Съюз.
 

Няма публична информация за светкавичния екшън от Министерство на вътрешните работи. 

Източник на Флагман твърди, че мъжът е рецидивист, който преди години по сходен метод е заплашил различен наш общественик, след което е бил задържан и съден. Той неотдавна бил в Бургас, бил нает като чистач в постройката с инвентара на Яхт клуба.

От пресцентъра на Порт Бургас оповестиха за Флагман, че мъжът е Георги Рашев, прочут на всички в пристанището като Гошо. Той е назначен в яхт клуба с цивилен контракт за разчистване.

Рашев е цялостен сирак и откакто навършва нужната възраст е освободен от вкъщи и остава на улицата. Тогава медиите подемат акция да му се откри работа, в това число алармират и тогавашния министър на труда. Ръководството на Пристанище - Бургас взема решение да го подслони в яхт клуба и да му откри прехранване.

 

Младежът има душевен проблеми, само че когато приема предписаните от доктор лекарства е съответен и оправдателен.

 

Проявата му е резултат от моментно положение, сквързано със болестта му. Георги Рашев не е освидетелстван. Директорът на пристанището е подготвил писмо до прокуратурата за предприемане на дейности по определяне на психологичното му положение.

Очаквайте подробности
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР